Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Sweets of Denmark
Vilhelmsborgvej 15F,
7700 Thisted
mail@sweetsofdenmark.dk
Tlf: 50 40 22 50

 

Bestilling

Inden du kan bestille Sweets of Denmark B2B, skal du oprettes som kunde. Du kan ansøge om en bruger HER
Vi godkender nye brugere indenfor 1 hverdag. (24 timer)
Når du er klar til at bestille, er kolli-størrelsen 12 stk. pr. variant.
Har du et ønske om at bestille mindre kolli, kan du kontakte os på mail@sweetsofdenmark.dk eller tlf. 5040 2250

Betaling

Ved bestilling af Sweets of Denmark modtager vi betaling med følgende kort: Dankort, Visa, Visadankort, MasterCard, Maestro,Visaelektron og American Express.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Du kan evt blive oprettet som fakturakunde


Sweets of Denmark/Svanenet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Leveringstid: 1-2 uger

Vi sender dine varer med Danske Fragtmænd eller GLS.
Vi tilpasser prisen efter ordrestørrelsen, og sender altid billigst muligt.

Der er fragtfri levering ved bestilling for minimum 4000 kr. eksklusiv moms. 
(Alle priser er ekskl. moms).
NB! Tillæg for levering til ikke-brofaste øer, inkl. Bornholm - forhør nærmere på tlf. 50402250.
 


Varer vil blive leveret 1-2 hverdage efter fakturering.

 

Du vil modtage en e-mail når varerne er afsendt fra vores lager. Hvis der ingen er på leveringsadressen, bliver De faktureret for en ekstra levering. Dette kan forhindres ved at oplyse ønsket leveringstidspunkt i bestillingen.

Der er mulighed for at afhente dine varer direkte på vores lager. Når du har afsluttet din bestilling, og udfylder dine personlige oplysninger, vinger du blot af, at du ønsker at afhente dine varer. Afhentnings adressen er: Vilhelmsborgvej 15F, 7700 Thisted. Vores åbningstider er: Mandag-fredag: 9-17, lørdag 10-14. Du vil modtage en e-mail, når din ordre er klar.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på Sweets of Denmark

Reklamationsret

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Sweets of Denmark/Svanenet indenfor 8 dage. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Sweets of Denmark/Svanenet returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Sweets of Denmark/Svanenet
Vilhelmsborgvej 15F
7700 Thisted
E mail: mail@sweetsofdenmark.dk

I fald det ikke lykkes os at finde en løsning på en reklamation, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se www.kfst.dk

Der skal desuden oplyses at købelovens mangelsregler kan benyttes.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Sweets of Denmark/Svanenet har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Sweets of Denmark/Svanenet , bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Sweets of Denmark/Svanenet.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Svanenet kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@sweetsofdenmark.dk


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22.12.2023